LΔMΔN IMΔN MUDΔ ΔϟYRΔF

ϟT0RY M0RY MR. ΔMIR ΔϟYRΔF

Guna µTorrent Untuk Cari Movie & File Sebagainya

ASSALAMULAIKUM

Kali nie Asyraf nak ajar Korunk macam mana nak Guna µTorrent untuk cari Movie...
Sebenarnya yang nie Kawan Asyraf yang suruh buat.. dia yang ajar Asyraf Nama dia Shahululu.. Memang best ark.. Cuti sekolah tengok Movie jela...   Digalakkan  untuk budak lepasan SPM  dan PMR k..

Tanpa membuang masa lagi.. jom Kita DONLOD

Klik Gambar kat atas untuk DONLOD
lepas korunk dah klik.. kiranya korunk dah Download taw..
Lepas 2 Korunk Run kan Installkan semua 2 k..
 Bila Dah Abes Install, Korunk akan dapat gambar macam bawah nie

Kiranya Dah siap la 2.. NOW, macam mana nak Download MOVIE guna µTorrent.. Korunk bleyh download banyak mana korunk nak download.. k.
sini TEKAN!!

bila dah tekan korunk cari la movie apa korunk nak k... then tekan search!! bila kluar page baru cam bawah nie..
Ada paham??

Bila dah click
kluar page baru lagi

ADA PAHAM LAGI???
kluar lagi page baru bila dah click kickkass torrent

ADA PAHAM!!!

Bila dah click macam kat anak panah atas 2....
dengan relanya torrent akan terbukak sendiri enjin dia macam kat bawah nie


Korunk download la banyak mana pun movie.. tunggu sampai dia ckap download complete aja k..lepas komplete 2.. pegi la dekat download.. korunk akan dapat satu file.. klik ja movie kat situ..

lupa nak gtau.... klau korunk SLEEPkan Laptop/netbook korunk... enjin torrent nie akan terdownload jgak dia xkan interupped,... so relex saja... k..

2 saja
K bye.. nak anya papa tanya ja... wa sentiasa jawab...

::ASSALAMULAIKUM::




11 comments:

AlyNn NyzAa said...

nice info..ape beza die dgn getgo downloader? sbb getgo pn ok jgk instead of IDM :)

btw, da follow blog ni :D

Mr. Amer Asyraf said...

entahla.. tapi saya dan geng2 saya selalu guna torrent,,=))
dan saya selalu smpaikan apa yang saya guna ja...=))

awak nie suka download movie jugak erk??

Anonymous said...

kalu pkai getgo kita just download tros dri site2 cth : youtube , metacafe , dailymotion.. function dy sma jew as IDM or youtube dloader.. utorrent nie just bley dload file .torrent shaja.. cth : torrentz.eu , jiwang torrent.com

Mr. Λmir ΛϟyraF said...
This comment has been removed by the author.
Mr. Λmir ΛϟyraF said...

Anonymous

thnks ... hihihi =)

Miss Sumiy ♥ said...

awak dlm gamba no.1 mcm awak bg dia punya font cantik ?

Miss Sumiy ♥ said...

dlam gamba no.1 mcm mana awak bg dia punya font cantik ?

Amer Asyraf said...

Font tu kena setting kat windows.. boleh je.. nak tahu ke?

Hana Faris said...

assalamualaikum,klo nak dwnload cerita asing subtitle dia bagi ke x???ataupun subtitle kena dwnload berasingan dgn cerita tu???

Amer Asyraf said...

boleh je.. kalau kamu download movie.. tapi x dapat subtitle.. kamu boleh tengokdekat link nie.. http://subscene.com/

azz leen said...

Boleh jugak nak ajar font tu :p