LΔMΔN IMΔN MUDΔ ΔϟYRΔF

ϟT0RY M0RY MR. ΔMIR ΔϟYRΔF

Perancangan Hidup (keinginan)

Assalamulaikum..

Allright all.. hari nie Asyraf nak Story Sikit sal sesi petang Bersama Abg Baim saye.. dari SMART.. Korang nak tahu sape Abg Baim?? hahaha nak tahu ke.. x boleh!! private beb!! nie Fasi Asyraf.. Korang nak tahu plak apa 2 SMART.. maksud dya.. Saya Memang Anak Ratu  Timur.. haha x la.. lawak je.. Smart dari segi bahasa MALAY.. ialah Kemaih..
Dari nama yang Sebenar ialah Senior Members Against Drug & Tobocco..Harap betoi la.. nie yang duk hafai. haha... 

orite.. kembali ke tajuk asal Asyraf Perancangan Hidup..  Macam mana kita nak Rancang kehidupan kita dengan lebih Strategik... Semua Orang bekerja.. Tapi Masih belum dapat mencapai apa yang diingikan.. Dalam Hal Ini jugak kerana, Semua orang terlalu sibuk bekerja/belajar  sampai terlupa & memperuntukkan masa untuk berfikir tentang apa yang diinginkan dalam hidup dan tidak melihat keinginan tersebut sebagai matlamat yang Formal.. 

Macam mana nak menentukan Matalamat hidup korang?? Korang leh stori2 cket kat Asyraf x?? 
haha

Asyraf nak pendekkan cket lah cerita nie.. sbb lapar sngat..!!
Peringkat2 nak mencapai matlamat hidup
1st kali semesti la merancangkan... pas 2 kita tergetkan.. macam mana erk nak terang =.=!! .. kite target sesuatu apa yang diingiinkan.. Macam Asyraf nie.. Asyraf nak Handphone baru/ Camera Nikkon D90 and netbook ram sempoi sikit. x suke guna laptop besar2,....  
CUBA TENGOK GAMBAR KAT BAWAH NIE..

(edit sendiri, balas kat goggle)

yang nie sebelum usia 19 or 20.. Asyraf nak benda nie.. hihi.. over plak kan..

So.. macam mana korang nak dapatkan benda yang korang nak.??? Jap2x.. sebelum 2, Korang mesti ingat selalu benda yang korang target nie.. macam mana nak ingat??! senang jer.. Korang Tulis la benda yang korang target kat kertas ke diary ke pepe ke.. x pon edit gambar macam Asyraf wat nie.. ha!! so bleyh tengok selalu kan? so seterusnya.. macam mana nak dapatkan??? Jawapan simple.. Usahalah..! bagaimana plak nak usaha? haha.. Korang nak harap duet mak bapak ke?? X best la macam 2.. macam mana korang kumpul duet korang.. nampak sikit kasih sayang korang kat benda 2.. haha.. bg Asyraf la..

Klaw nak ikut cara Asyraf Mungkin menabung..  hehe macam Abg Baim kata la dalam sesi ke 2, slot ke 3.. 
Uke lar korang, nk makan plak! jap2.. baca bawah nie dulu

keinginan kita itu sewajarnya merangkumi segenap aspek dalam hidup kita..

uke bye.. Assalamulaikum
macam biasalah.. klaw tersalah eja.. 
Tajuk x masuk artikel ke
tersalah cakap ke.. 
terlebih over ke pe ke..Asyraf minta maaf k..



2 comments:

Apple Pearl said...

bagus3..teruskan..usaha tangga kejayaan..hihi..

pssstt..amer mmg minat pink ke?

Mr. Amer Asyraf said...

x la... i think.. warna nie tarek perhatian... 2 je... hehe,..