LΔMΔN IMΔN MUDΔ ΔϟYRΔF

ϟT0RY M0RY MR. ΔMIR ΔϟYRΔF

Kem ???

Assalamulaikum..

Salam Sejahtera, Salam 1Malaysia, Salam Maulud..

Baru-baru nie saya ada la join kem ke Ulu Kenas, entahla kem tu nama apa.. setengah kem ada diberi nama

CTH : Kem Kempimpinan, Kem Ibadah, Kem Bina Insan dan sebagainya

bagi saya kem tu adalah untuk mewujudkan rasa yakin dan berani kepada peserta, kem tu agak santai dan menarik lah.. bagi saya bukan senang untuk jumpa kem sesantai kem saya join itu.. setengah kem jadual sangatlah ketatdengan aktiviti tah apa-apa ja.. Alhamdu lillah kem yang saya join tu dapat meluahkan isi hati yang terpendam dan susah untuk diceritakan kepada Fasi saya Ustaz Ikhwan bin Zulkifli..

(Ustaz Ikhwan..mcam dekat Japan kan)

(Ustaz Ikhwan, Amir, Aiman, Mamu)

Tak sangka pula kem sebegini dapat meningkatkan rasa yakin... saya disana lebih suka bekerja dalam kumpulan bersama Fasi saya dan rakan2x yang xpernah kenalpun .. apabila taaruf sahaja, kita semua rasa ala sama je kita semua nie.. yang saya nak tekankan adalah kerja dalam kumpulan. Betapa pentingnya kerja dalam kumpulan nie.. saya disana bersama group saya dan fasi dah rasa macam adik beradik, x kisah la sementara ke apa.. tapi kekuatan dan pembahagian kerja dalam kumpulan sangat penting.. sebab itu kita kena berbincang sebelum melakukan sesuatu dalam kumpulan.. hihihi

(Din, Faez, Safirah, Aisyah, Fariz, Aiman, Fakruddin)
Amir tangkap gambar
Atirah sakit ke Hos..

Okay, yang tadi kenalan dalam kumpulan , seterusnya kenalan sebilik pulak.. haha berbenih-benih manusia ada dalam bilik saya time tu.. malas la cerita agak memualkan erh!! silap agak memalukan..

Aktiviti Paling Menarik di kem ialah .. pertama sekali mestilah pembahagian kumpulan kan.. ala semua orang mesti macam tu.. seterusnya bertaaruf dalam kumpulan, menceritakan tentang pelajaran , main masak-masak (main masak-masak nie bukan plastersin okay masak betul2) cuba tengok nie..

"Sekerat resipe"

"Panggang Kepala Ikan"
nampak x??


Sebenarnya ada lagi makanan yang lagi sedap-sedap antaranya Sup Ayam Ustaz Ikhwan, Ala Sardin TIN(bukan TIN) haha sayur kobis .. semuanya sedap-sedap..nampak ja pelik-pelik kan.. belum cuba belum tahu..

Program anjuran HEP bersama Program Usuluddin memang menarik... Terima KasihKepada Pihak Berkenaan

Inilah Kami di Kem Ulu Kenas..


 YEHAAA!!!


jika ada salah ejaan dipersilakan Komen..
Sekian.

No comments: